Què podem oferir-te?

La nostra intenció és projectar i promocionar l’entorn turístic, i també innovar en aquest camp. Per això hem creat diversos productes turístics culturals de característiques ben diferenciades, que van des dels itineraris guiats als principals nuclis de població de Mallorca fins a programes específics.

El nostre objectiu és donar a conèixer a turistes i residents la riquesa patrimonial i cultural de Mallorca.

Dins el casc històric de Palma, oferim rutes per l’antic barri jueu, pel patrimoni modernista, passejades per la Palma més impressionant i monumental, rutes màgiques amb les nostres llegendes i històries realitzades de nit; i itineraris pel nucli històric de Valldemossa i els d’altres pobles.

La satisfacció del visitant serà total també si el que desitja és conèixer els nostres paisatges més espectaculars: la serra de Tramuntana, les valls entre muntanyes —on es pot sentir el perfum a tarongina—, les coves més misterioses, les antigues finques anomenades possessions, empremtes dels antics latifundis, els ports més recòndits: Andratx, Sóller, Porto Cristo...

Contestarem qualsevol petició d’informació, ja que la nostra intenció és servir també d’orientadors als que vulguin moure’s pel seu compte arreu de la nostra illa.